Alternative Advertising - candy bar polistiren

Volumetrie din polistiren – Impact vizual ridicat

Reclamele pe bază de volumetrie din polistiren oferă un plus de eleganță și un impact vizual ridicat. Sunt o soluție pentru semnalistică de exterior și de interior a locațiilor.

Cel mai convenabil raport calitate-preț

Folosirea literelor din polistiren reprezintă cea mai convenabilă variantă de semnalizare a locațiilor. De asemenea reprezintă o variantă ieftină de semnalizare și datorită greutății reduse.  Orice volumetrie din polistiren este foarte ușor de manipulat și are modalității facile de montaj.

Avantaje volumetrie polistiren

Finisaje în orice culoare pentru orice element de volumetie din polistiren. Literele de polistiren pot fi vopsite în orice culoare cu vopsea lavabila pe baza de apă.

Utilizări volumetrie polistiren

Sunt pretabile pentru reclame din polistiren, logouri, semne publicitare de polistiren, forme și decorațiuni. Recomandăm utilizarea lor pentru sedii de firmă, centre comerciale, bănci și instituții publice. În magazine, mall-uri, hoteluri și pensiuni și spatii comerciale diverse oferă un plus de imagine demn de luat ăn seamă. Volumetria din polistiren este  utilizată cu succes în spitale și clinici, baruri, restaurante, terase, farmacii, hale industriale, reprezentanțe auto, benzinării, clădiri pentru birouri, supermarket-uri, beauty center.  Îti dorești diverse decorațiuni pentru petreceri tematice, aniversări, onomastice, botezuri, camera copilului etc.? Volumetria din polistiren îți infrumusețează viața!

Volumetrie din polistiren – litere

Alternative Advertising - volumetrie din polistiren - litre
Alternative Advertising – volumetrie din polistiren – litre

Literele volumetrice  sunt ideale pentru montajul atât la interior cât și la exterior. Cu ajutorul literelor din polistiren reușești să creezi reclame personalizate cu un aspect deosebit și cu costuri foarte mici comparativ cu alte tipuri de signalistică. Fonturi diverse și o mare varietate de culori îți sunt oferite pentru a contura și realiza ideea ta.

Iluminare litere din polistiren

Iluminația pentru volumetria din polistiren se poate face cu proiectoare montate frontal dar și cu sistem de leduri aplicate în spatele literelor pentru a obține astfel efectul de halou.

Cele mai utilizate grosimi pentru realizarea literelor volumetrice din polistiren sunt 2 cm, 3cm, 5cm și 10cm.

Volumetrie din polistiren pentru copii

Alternative Advertising - volumetrie din polistiren
Alternative Advertising – volumetrie din polistiren

Polistirenul ca o joacă

Polistirenul este folosit atât în scopuri didactice, sau in realizarea elementelor decorative pentru camerele copiilor sau locuri de joacă.

De la ornamente de Crăciun sau de Paște la flori, animăluțe, figuri geometrice, personaje sau orice alte forme pentru a le expune în grădinițe și școli sau, de ce nu, pentru a le oferi cadou cuiva drag.

Elementele debitate din polistiren un impact vizual foarte puternic și sunt UNICE. Obiectele realizate din polistiren pot fi manevrate ușor și nu prezintă un pericol pentru copii, în plus, pot fi vopsite cu ajutorul vopselurilor pe bază de apă.

Machetele didactice pot fi folosite la lecțiile de grad I și II, la Cercurile Pedagogice, la inspecțiile finale pentru definitivat sau titularizare, la diferite lecții tematice și la ornarea grupelor sau claselor.

De asemenea, sunt diferite machete didactice ce pot fi folosite ca avizier și unde sunt expuse diplomele obținute la concursurile la care au participat copiii.

Volumetrie din polistiren pentru evenimente

Alternative Advertising - volumetrie din polistiren
Alternative Advertising – volumetrie din polistiren

Decorațiuni 3D, litere din polistiren. Idei inedite și de efect pentru nunți, botezuri, petreceri tematice sau ședințe foto.

Un nou trend în domeniul decorațiunilor

Pentru nunți, botezuri, evenimente sau petreceri tematice folosește elementele decorative volumetrice din polistiren. Saloanele unde are loc petrecerea devin personalizatr pentru orice eveniment.  Fotografiile făcute în timpul petrecerii sunt pline de energie datorită decorului .

Elementele volumetrice din polistiren se pot aplica În unul sau mai multe straturi și culori, obținându-se efecte foarte plăcute.

Polistirenul este un material potrivit si pentru recuzita teatrelor sau a televiziunilor, greutatea redusa prezintă un mare avantaj, el putând fi manevrat cu mare ușurință.

Elementele decorative din polistiren sunt destinate în special celor ce doresc să își ocupe timpul liber într-un mod distractiv, alegând să picteze sau să coloreze figurine din polistiren pentru a le da forma dorită.

Bineînțeles, sunt o multitudine de idei când vine vorba despre aceste figurine; se pot realiza animăluțe, păsări, personaje din desene animate ori filme, forme geometrice, litere și numere, copaci, frunze, fluturi, reni și moși crăciuni, fulgi de nea, animale de apă sau junglă, animale de casă, dar și alte forme.

Decorarea, vopsirea sau mai bine spus pictarea acestor figurine este partea cea mai antrenantă. Lăsați frâu liber imaginației și realizați lucrări de invidiat. Aceste figurine din polistiren pot fi sursa de joaca ideală a copiilor.  Sunt utilizate în grădinițe și școli primare unde exista cel puțin o oră de lucru manual pe săptămână. Copiii au nevoie să-și dezvolte imaginația, iar tu îi poți ajuta la modul cel mai serios.

Pentru consultanță avizată în producție publicitară sau promovare indoor sau outdoor, contactează-ne!

Autor

Alternative Advertising

Suntem o agenție de publicitate fullservice și activăm din 2008 pe piața din România. Construim și adăugam valoare brandurilor prin soluții de comunicare integrate, cu influență asupra consumatorului.

One thought on “Un nou trend – volumetrie din polistiren

  1. Banica Lavinia on 17 februarie 2020 at 12:55 Răspunde

    Bună ziua, sunt interesata de achiziționarea a 2 litere (L&A) de aproximativ 100cm pentru o nunta. Puteti va rog să-mi dati un preț pentru acestea? Mulțumesc anticipat!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile cu steluță (*) sunt obligatorii.