fbpx

MATERIALE DE EXPOZIȚIE

Home MATERIALE DE EXPOZIȚIE

Când vorbim despre rebranding, deschideri de magazin sau evenimente, cea mai bună soluție pentru expunerea brand-ului tău este utilizarea de materiale de expoziție.

Hai să-ți arătăm câte posibilități de alegere ai când vine vorba despre expunerea brand-ului tău la diferite evenimente!

1. Roll-up-ul

Este o metodă simplă și de efect de a prezenta informații despre afacerea ta, îl poți lua cu tine la orice eveniment, este ușor de asamblat și îl poți amplasa atât în interiorul spațiului tău, cât și în exterior.

2. People stopper

Se mai numește și panou de tip A, pentru că are misiunea de a le atrage ATENȚIA potențialilor clienți asupra ofertelor și promoțiilor. Printurile se pot schimba ușor, iar clienții vor fi în pas cu ofertele tale.

3. Steaguri

Studiu de caz: El este Sergiu Andrei Opriș, care din pasiunea pentru tehnică a fondat compania ProMold, o fabrică situată în Cisnădie, județul Sibiu. Pentru inaugurarea fabricii, tânărul antreprenor și-a mobilizat toate forțele și a pregătit un super eveniment la care a invitat reprezentanți din comunitatea locală și din industrie. Pentru acest eveniment important, Andrei ne-a rugat să realizăm niște steaguri de dimensiuni mari pentru a fi sigur că brand-ul său este mereu în centrul atenției.

 

CONTACTEAZĂ-NE