fbpx

SEMNALIZARE INTERIOARĂ

Semnalizare interioară spații comerciale

Home SEMNALIZARE INTERIOARĂ

Publicitate spații comerciale

SEMNALIZARE INTERIOARĂ

Stim cu toții acele momente când simțim nevoia de o schimbare, fie că e vorba despre o tunsoare, stilul vestimentar sau chiar noi metode de dezvoltare personală. Ei bine, aceste momente se pot aplica și în cazul locului în care îți desfășori activitatea. Si cu ce îți poți accesoriza mai bine spațiul daca nu cu materiale publicitare de efect?

Stii care e efectul? Clienții tăi vor fi atrași de atenția ta la detalii, iar tu poți lucra într-un ambient nou și plin de inspirație!

Hai să-ți arătăm cum îți poți accesoriza spațiul comercial!

 

COLANTAREA PEREȚILOR

De multe ori poate te blochezi când vine vorba despre inspirație și încerci să o găsești oriunde. Hmm…ce spui despre un perete personalizat plin cu lucrurile care te inspira? Sau chiar un perete care să aiba un aer business, dar în același timp să îți stimuleze creativitatea…

 

CASETE LUMINOASE

#YouareaStar, sclipești deja, dar ai nevoie de un element care să îți reamintească mereu acest lucru. Casetele luminoase sunt cea mai bună modalitate. Pe lângă că pot fi asamblate atât în exterior cât și in interior, lumina lor nu poate trece neobservată, iar design-ul tu îl alegi.

LITERE VOLUMETRICE

Numele brand-ului tău trebuie să fie pus în evidență în fiecare zi, iar acum e cea mai bună ocazie prin care poți vedea cum să faci asta. Literele volumetrice sunt adaptate preferințelor și nevoilor tale și plus de asta, sunt foarte ușor de montat oriunde.

 

ROLL-UP

Cauți noi oportunități prin care te poți afirma și diferenția de concurență? Îți trebuie doar un roll-up și un afiș cu un mesaj clar și imagini de impact pentru trecători. Îl poți poziționa oriunde: evenimente, expoziții sau propriul spațiu comercial. Pune-te în evidență cu orice ocazie!

Hai să-ți facem cunoștință cu prietenii noștri ce au profitat de fiecare ocazie!

CONTACTEAZĂ-NE