fbpx

PUBLICITATE STRADALĂ

Ai un concept clar și solid? Lasă implementarea campaniei în seama noastră!

Home PUBLICITATE STRADALĂ

Publicitatea stradală, sau OOH (Out Of Home) / Outdoor Advertising este cel mai vechi suport de reclamă din lume. Afișul, pancarda, panoul sunt  cele mai eficiente metode de a transmite mesajul publicitar către consumatori. Outdoor-ul este convingător pentru că mesajul este integrat în geografia spațiilor urbane. Nu poți să îl eviți. Nu poți să schimbi canalul sau să închizi internetul. Vezi mesajul, iar acesta îți va influența ulterior deciziile. Involuntar,  acest tip de publicitate este prezent sub o diversitate de forme : panou publicitar, reclame pe clădiri, în piete, străzi, vehicule, oriunde călătorește consumatorul.

Când auzim termenul de “panou publicitar” avem tendința de a ne imagina panoul clasic, amplasat în zonele urbane aglomerate.

De fapt formele sunt mult mai variate:

  • Panouri publicitare pentru expunere reclame, iluminate din interior, tip backlit, sau neiluminate, tip billboard;
  • Panouri publicitare pentru identificare investiții, șantiere, etc.
  • Panouri publicitare sub diferite forme: prisme, cuburi, direcționale, totemuri, expozoare.

Când vine vorba despre clienții tăi potențiali sau existenți, n-ar trebui să excluzi nici un canal de comunicare cu ei. Publicitatea stradală împreună cu o grafică atractivă și un mesaj de impact: îți cresc imaginea, îți asigură succesul și îți sporesc vânzările.

Trimite-ne instrucțiunile precise, planurile de decorare, materialele și noi revenim cu fotografiile martor!

CONTACTEAZĂ-NE