Campaniile publicitare prin Outdoor Advertising sunt cele mai vechi suporturi de reclamă din lume. Afișul, pancarda, panoul sunt  cele mai eficiente metode de a transmite mesajul publicitar către consumatori atunci când îți dorești o campanie publicitară de efect care să întregească imaginea brand-ului tău și să influențeze decizia de cumpărare a clienților în favoarea ta.

Outdoor-ul este convingător pentru că mesajul este integrat în geografia spațiilor urbane. Nu poți să îl eviți. Nu poți să schimbi canalul sau să închizi internetul. Vezi mesajul, iar acesta îți va influența ulterior deciziile. Involuntar.

Acest tip de publicitate este prezent sub o diversitate de forme : panou publicitar, reclame pe clădiri, în piete, străzi, vehicule, oriunde călătorește consumatorul.

Agenția noastră se bucură de colaborarea cu sute de clienți, mari și mici, aceștia apelând constant la serviciile de consultanță și de promovare outdoor ce întregesc campaniile de promovare și creează imaginea brand-ului.

Cum îți creezi o campanie publicitară?

Când vine vorba despre clienții tăi potențiali sau existenți, n-ar trebui să excluzi nici un canal de comunicare cu ei. Publicitatea stradală împreună cu o grafică atractivă și un mesaj de impact: îți cresc imaginea, îți asigură succesul și îți sporesc vânzările.

În Outdoor este valabilă recomandarea ”Less is more”. Oamenii nu citesc informații, le rețin fără să își dea seama. O imagine face mai mult decât 1000 de cuvinte.

Dacă alegi panourile publicitare, îți recomandăm să ții cont de câteva aspecte pentru o grafică vizibilă, care să atragă atenția:

  • Contrast puternic, care ajuta mesajul să fie vizibil și ușor de citit
  • Elemente puține, mari si clare
  • Mesaj text clar și relevant
  • Culorile primare sunt cele mai recomandate recomandate.

Dacă vrei să devii activ în mediul online și să-ți creezi o comunitate și prin acest intermediu, ar trebui să ții cont de următoarele lucruri:

  • Comunică în mod constant cu urmăritorii tăi (răspunsuri la comentarii, mesaje și distribuiri, mesaje de întâmpinare pe paginile de socializare etc.);
  • Postează soluții, informații relevante care i-ar putea ajuta;
  • Vorbește din postura de prieten pentru a le putea câștiga încrederea;
  • Recompensează-i prin concursuri, vouchere, reduceri etc.
  • Arată-le ce se întâmplă și în spatele postărilor, OAMENII REACȚIONEAZĂ LA OAMENI;
  • Utilizează promovarea plătită pentru ca mesajul, produsul sau serviciul tău să ajungă la cât mai mulți oameni.

Acum că esti informat cu privire la promovarea stradală prin panouri publicitare, te asteptam pe pagina noastră de Facebook @AlternativeAdvertisingSolutions, pe Instagram @advertisingalternative, unde postăm instastories cu activitățile zilnice, dar și pe Linkedin Alternative Advertising Solutions.

Te sprinjinim să realizezi campanii publicitare de impact, oriunde în țară.

Fii diferit si completeaza puzzle-ul afacerii tale cu Alternative Advertising!