Alternative Advertising - servicii publicitare - campanii publictare - panouri publicitare

Deții o afacere mică?

Înseamnă că știi foarte bine ce înseamnă un buget redus atunci când vine vorba de promovare. Deși știi că trebuie să investești pentru a obține profit, niciodată nu poți fi sigur de rezultatul investiției.

Vorbim de bănci, reprezentanţe auto, clinici private de sănătate sau librării? Toți aceşti comercianţi profită din plin de avantajele  pe care le oferă conceptul de video story.

Video story – o metodă excelentă de brand awareness

Video story este printre puținele modalități prin care o firmă mică poate concura cu marile brand-uri.  Este o metodă excelentă de brand awareness.  Câștigă  trafic relevant, generează lead-uri de calitate, câștigă noi clienți și vânzări!

În publicitate, totul se schimbă de la un an la altul. Partea frumoasă este că nu ai cum să te plictisești.

În prezent oamenii și consumatorii tăi vor să înțeleagă cu adevărat ce reprezintă produsele sau serviciile tale. Mai mult, vor să creeze o conexiune cu afacerea ta.

Video story este acel proces prin care noi construim în mintea consumatorilor o imagine și o identitate a produselor sau serviciilor tale și prin care le oferim un sens, o identitate.

Cu alte cuvinte, este o strategie prin care ajutăm publicul țintă să se identifice cu produsele tale, și prin care le dăm toate motivele să te aleagă pe tine, în defavoarea competitorilor.

Prin spotul pe care îl construim, le arătăm consumatorilor că prin ceea ce oferi satisfaci nevoile pe care aceștia le au, iar scopul nostru final este să le câștigăm loialitatea.

Puterea unui video explicativ pentru dezvoltarea afacerii tale

Este momentul să le oferi consumatorilor experiențe cu brandul tău la un alt nivel. Aceștia au deja acces la o cantitate enormă de informații.  Dacă vrei un avantaj competitiv, ar fi bine să te concentrezi pe îmbunătățirea experienței consumatorului cu brandul, sub toate aspectele sale.

Dacă vrei să atragi clienți noi în mod rapid pentru afacerea ta, video story este o soluție ideală. Personalizarea este mai importantă ca niciodată.

Un factor foarte important, ignorat însă de foarte mulți posesori de afaceri din România, este experiența vizuală a clientului care, în cele din urmă, va corespunde cu atragerea și  retenția acestuia.

Mai mult de 90% din antreprenori au produse bune sau chiar excelente. Promovarea lor este ineficientă, iar asta afectează considerabil creșterea afacerii.

Vânzările sunt o prioritate. A face clienții fericiți este o prioritate. Livrarea produselor la timp este o prioritate. Publicitatea eficientă generează mai mult venit decât toate aceste activități combinate.

Așadar, contactează-ne dacă vrei sa ai parte de video story, doar așa vei străluci sub soare!

Autor

Alternative Advertising

Suntem o agenție de publicitate fullservice și activăm din 2008 pe piața din România. Construim și adăugam valoare brandurilor prin soluții de comunicare integrate, cu influență asupra consumatorului.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile cu steluță (*) sunt obligatorii.