Alternative Advertising - campanie publicitară de Paște

Brandurile profită de orice ocazie să își atragă clienții

Crează printuri atât de bune încât nici nu a este nevoie de prea multe elemente ca să sugerezi legătura dintre Paște și produsele tale! Asta înseamnă să ai o campanie publicitară reușită!

Toată lumea ştie că Iepuraşul este un simbol sfânt al sărbătorii, nelipsit de altfel de pe punga de cadouri, ambalajul de cozonac sau din coşul cu ouă. Astfel Iepurașul este nelipsit din orice campanie publicitară!

Ce oferă o campanie publicitară?

De Paşte, ca şi de Crăciun sau orice altă sărbătoare, febra cumpărăturilor este garantat aceeaşi, oamenii cumpărând orice produs care le oferă:

Bucurie

Obiectiv

Noutate

Utilitate

Stimă de sine.

Sunt reguli principale de care trebuie să ții cont în orice campanie publicitară. După zeci de mii de campanii publicitare implementate, îți putem oferi câteva secrete de marketing. Maximizăm garantat vânzările din această perioadă!

Ți se pare că e prea devreme să te gândești la pregătirea pentru sărbătorile pascale? Suntem siguri că nu vrei să alergi panicat de colo colo! Ai apucat să-ți pregătești magazinul, casa și familia? Iepuraşul îți bate deja la ușă!

Acționează inteligent, planifică și păstrează controlul

O campanie publicitară de sărbători îți oferă un business pregătit și o familie care se bucură fără griji de Paște.

Pregătirea promoțiilor tale pentru sărbători e asemănătoare acțiunilor de decorare a casei. În loc sa cumperi decorațiuni de Paște, îți creezi și planifici toate activitățile necesare pentru ca afacerea ta să aibă vizibilitate și vânzări cât mai mari. E frumos să te lași cuprins de spiritul Iepuraşului stând la masă cu cei dragi și urmărind cum vânzările cresc. Pentru masa de sărbători te pregătești din timp făcând mâncare tradițională, decorând ouă și alocând timp familiei. De ce să nu îți pregătești business-ul în același fel? Implementează o campanie publictară inainte de sărbători și după te bucuri de rezultate!

Acum, că te-am convins de importanța etapei de pregătire a campaniei publicitare, îți spunem un secret: principalul avantaj al publicității este AUTORITATEA ta sau ÎNCREDEREA câștigată în ochii clientului. Mai multă încredere se traduce într-o șansă mai mare ca cei care sunt cu adevărat interesați de produsele tale să devină clienți reali.

Timpul, banii și resursele tale sunt întotdeauna limitate. De asta trebuie să le folosești cât mai bine. Decât să aduci mai mult trafic care nu prea se transformă în clienți, mai eficient e să îți optimizezi imaginea ta și să scoți mai mult din traficul pe care îl aduci deja.

 

Autor

Alternative Advertising

Suntem o agenție de publicitate fullservice și activăm din 2008 pe piața din România. Construim și adăugam valoare brandurilor prin soluții de comunicare integrate, cu influență asupra consumatorului.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile cu steluță (*) sunt obligatorii.