Alternative Advertising - agenție de publicitate

Toată lumea are nevoie de sfaturi în publicitate. Chiar și cei care au afaceri de succes.

Agenția de publicitate deține un nivel de forță incomparabil care influențează afacerea – înțelegerea pieței, apărarea intereselor clientului, generarea inovației, construirea brandului, influențarea unei creșteri profitabile.

Pe scurt: promovarea produselor și serviciilor, precum și imaginea companiei tale au o foarte mare influență asupra alegerilor făcute de consumator.

Publicitatea presupune angajament

Angajament din partea agenției, că respectă deadline-urile și duce la bun sfârșit proiectul; angajament față de clienți, că folosești toate informațiile pe care ți le livrează pentru a învăța; angajament față de mediul ce te înconjoară, pentru că o campanie de publicitate te formează să vezi cu alți ochi ce este în jurul tău.

Promovarea ajută la creșterea gradului de conștientizare a consumatorului asupra nevoilor acestuia

Acest lucru se face prin educarea cu privire la beneficiile legate de produsul sau serviciul tău.
campania de publicitate este eficientă deoarece îți permite să comunici cu publicul tău țintă printr-o varietate de medii diferite.

Campania de publicitate crește gradul de conștientizare a mărcii

Promovarea îți permite, să construiești și să stabilești un brand.  Permite creșterea gradului de conștientizare a mărcii prin intermediul campaniilor de publicitate desfășurate. Folosirea mijloacelor de comunicare pentru a viza consumatorii ajută, de asemenea, la schimbarea gândirii consumatorului care poate fi inițial împotriva achiziționării unui produs sau serviciu sau poate fi dezinformat cu privire la utilizarea acestuia.

Promovarea ajută la creșterea vânzărilor de produse și servicii promovate

Reclamele țintesc cu succes nevoia consumatorului.  Acestea arată că produsul sau serviciul tău sunt cele de care are nevoie.  Campania de publicitate și-a atins obiectivele. O promovare susținută trezește încredere consumatorului.

Îți oferim o nouă formă de publictate!

Vrei să ai parte de o publicitate de success pentru afacerea ta, dar simți că ești insuficient de pregătit pentru a o face de unul singur? Noi îți promitem un act de magie, un “hocus-pocus”, dar iți oferim 5 motive pentru care o agenție de publicitate îți poate ușura munca prin aplicarea de către specialiști a unor “secrete” spre maximizarea profiturilor tale în cel mai scurt timp.

5 motive întemeiate pentru a începe cu ALTERNATIVE ADVERTISING

  1. Ai coșmaruri cu agenția veche de publicitate?
  2. Puşculiţa este goală din cauza costurilor prea mari cu publicitatea?
  3. Uneori îți dorești ca timpul să stea pe loc și ca metodele de publicitate să nu se mai schimbe?
  4. Vrei să îți construiești o reputație la nivel de oraș sau de județ, sau de ce nu în întreaga țară, dar te afli în imposibilitatea de a crea campanii care aduc rezultate?
  5. Interacțiunea cu consumatorul este o enigma pentru tine? Clientul trebuie convins prin fapte, nu doar prin cuvinte. Trebuie să trăiască o experiență de brand, iar formele de interacțiune cu el trebuie inovate constant.

Dacă ţi se potriveşte una dintre afirmaţii este timpul să te începi să te promovezi, acum,  cu ajutorul ALTERNATIVE ADVERTISING.

La finele acestui drum “scurt” de 5 pași, te așteaptă o ușa deschisă către succesul în piață!

Contactează-ne și stabilim împreună ce fel de promovare ți se potrivește!

Autor

Alternative Advertising

Suntem o agenție de publicitate fullservice și activăm din 2008 pe piața din România. Construim și adăugam valoare brandurilor prin soluții de comunicare integrate, cu influență asupra consumatorului.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile cu steluță (*) sunt obligatorii.