Alternative Advertising - materiale promotionale vara

Când vremea se schimbă, vremurile de asemenea

Vara aduce zile toride și nopți calde, plăcute. Temperaturile influențează comportamentul nostru. Acesta este unul dintre factorii de care trebuie să ții cont atunci când plănuiești următoarea campanie cu promoționale.

În noul sezon, călătorim mai mult, consumăm răcoritoare în cantități mari, suntem preocupați de sănătatea corpului nostru. Facem drumeții, mergem la mare, suntem dornici să încercam lucruri noi și dispuși să cheltuim banii cu ușurință.

Daca vrei să ții pasul și să te bucuri de schimbările din comportamentul clienților si partenerilor tăi, acum este momentul sa plănuiești campanii cu promoționale. Acestea îi vor scăpa de problemele asociate verii: ciupituri de insecte, piele arsă, insolații etc.  Campaniile cu produse care asigură confort în zilele caniculare și oferă soluții ca vacanțele să fie numai bucuri.

Care sunt categoriile de produse spre care te poți orienta pentru campaniile din sezonul cald?

  1. Textilele cu fire inteligente
Alternative Advertising - textile promotionale
Alternative Advertising – textile promotionale

Deși a fost vedeta industriei textile pentru multă vreme, bumbacul nu este singura alegere pentru vară.  Firele inteligente, tratate ca să reziste la uzura îndelungată, care își păstrează forma și garantează proprietățile antimicrobiene sunt cele pe care ar trebui să le alegi pentru textilele din campaniile promoționale de vară.

  1. Accesorii si soluții medicale

Un ventilator care te răcorește cu picături fine de apă, compresele reci, ce fac minuni pentru pielea arsă de soare, gelul pentru curățat mâinile, sunt opțiuni perfecte daca vrei să oferi produse promoționale pe care toți le considerăm utile vara.

  1. Coolere și genți de voiaj

Alternative Advertising - materiale promotionale
Alternative Advertising – materiale promotionale

Călătorim mai mult vara. Nu e o presupunere, ci un fapt susținut de studiul Institutului Roman pentru Evaluare și Strategie. Potrivit datelor furnizate de acesta, 1 din 5 români aleg să își ia concediu vara, iar aproape jumătate dintre aceștia preferă vacanța la mare. Așadar, gențile de voiaj, pernele gonflabile ce asigură confort în timpul călătorilor lungi, coolerele dedicate unui picnic, trollerele și rucsacurile compacte sunt promoționalele care pot să inspire următoarea ta campanie din vara aceasta.

  1. Produsele de îngrijire a corpului

Soarele arzător, apa mării sau vântul de pe crestele munților, toate ne supun corpul unui stres suplimentar. Insolații, arsuri sau piele roșie pot să fie evitate când ai la îndemână produsele potrivite. Dacă reprezinți o companie in domeniul sănătății, dacă te adresezi cu precădere femeilor sau ești un reprezentant horeca, cremele de plajă, balsamul pentru buze cu factor de protecție solară, ochelarii de soare cu filtru UV sunt promoționale pe care poți să le personalizezi cu mesajul tău.

Plaja este locul unde brandul și mesajul tău vor fi văzute de mii de oameni, în fiecare zi; alege cu atenție promoționalul din campania ta de vară.

  1. Accesoriile pentru plajă și drumeții

Alternative advertising - promotionale plaja si drumetii
Alternative advertising – promotionale plaja si drumetii

Plajă sau o drumeție pe munte? Pentru fiecare activitate avem nevoie de produsul potrivit. Rogojinile pentru nisip, umbrelele pentru soare, ochelarii, șezlongurile, mingile și colăcele, saltele, papucii de plaja si prosoapele sunt câteva dintre promoționalele pe care poți sa le folosești.

  1. Promoționale dedicate copiilor

Alternative Advertising - Promotionale dedicate copiilor
Alternative Advertising – Promotionale dedicate copiilor

Vara este anotimpul jocului liber, copiii sunt în vacanță și asta înseamnă că petrec mai mult timp alături de familie. Nu îi uita atunci când pregătești campaniile promoționale pentru vară! Cu jocurile și jucăriile potrivite, vei oferi ore de distracție neîntreruptă și vei câștiga simpatia părinților.

  1. Promoționale dedicate competițiilor sportive și evenimentelor în aer liber

Alternative Advertising - promotionale vara
Alternative Advertising – promotionale vara

Cele mai multe evenimente au loc vara: festivaluri, concerte, competiții sportive susținute la mare sau la munte. Daca expui produsele sau serviciile tale la un eveniment sau dacă ești sponsor, trebuie să iei în calcul tipul de promoționale pe care îl vei acorda participanților. Folosește lanyards, tricourile tehnice, evantaiele sau recipientele pentru băuturi în campaniile din timpul unui eveniment. Goodie bag-urile de eveniment pot sa cantina si baterii externe cu ventuze pentru telefoanele mobile, solar power chargers sau tatuaje temporare.

Așadar, vara îți oferă nenumărate ocazii ca să îți pui brandul în evidență, să îți transmiți mesajul eficient, în timp ce reușești să cucerești aprecierea clienților și a partenerilor tăi. Un cadou promoțional bine ales, oferit intr-un moment bun, este una dintre cele mai bune investiții pe care poți sa le faci în afacerea ta.

Ai nevoie de ajutor ca să alegi promoționalul potrivit pentru afacerea ta? Consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere ideile WOW și produsele promoționale la prețuri corecte, ca tu să te bucuri de efectele campaniilor cu promoționale.

Scrie-ne pe hello@alternative-advertising.ro, spune Bună și hai să lucrăm împreună!

Autor

Alternative Advertising

Suntem o agenție de publicitate fullservice și activăm din 2008 pe piața din România. Construim și adăugam valoare brandurilor prin soluții de comunicare integrate, cu influență asupra consumatorului.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile cu steluță (*) sunt obligatorii.