Sunt vizibile, luminoase și te ajută să îți semnalizezi spațiul într-un mod pe cât de simplu, pe atât de eficient. Casetele luminoase, căci despre ele este vorba, reprezintă unul dintre cele mai eficiente și accesibile instrumente de semnalizare, dar și de promovare.

Ce sunt casetele luminoase?

Casetele luminoase reprezintă cele mai întâlnite elemente de semnalistică, cu un impact vizual ridicat. Printre avantajele lor se numără atât prețul accesibil, cât și faptul că pot fi fabricate în conformitate cu arhitectura clădirii, dimensiunea și forma fiind două caracteristici foarte importante ale acestora. Unde mai pui că pot capta atenția atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Faptul că pot fi iluminate prin intermediul ledurilor sau a neoanelor, le conferă un avantaj important. Precum le spune și numele, casetele sunt structuri, de regulă dreptunghiulare, ce pot avea o față sau două fețe și pot fi realizate din diverse materiale astfel:

  • Casete luminoase cu fața/fețele din plexiglass si profile de aluminiu;
  • Casete luminoase cu fața/fețele din plexiglass si profile din PVC;
  • Casete luminoase cu fața din alucobond decupat si plexiglass;
  • Casete luminoase decorate cu backlit;
  • Casete luminoase cu litere volumetrice aplicate.
Publicitate luminoasă - casetele luminoase
Publicitate luminoasă – casetele luminoase

Casete luminoase indoor

Forma de publicitate denumită publicitate indoor este cea care se desfășoară în spații închise, în cadrul cărora există un trafic mare de clienți. Fluxul ridicat din cadrul acestor spații și prezența diverselor metode de promovare contribuie atât la atragerea atenției, cât și la transformarea  clienților potențiali în consumatori efectivi.

Expunerea brandului în cadrul spațiului de lucru prin intermediul casetelor luminoase, fie că vorbim de recepție, birouri individuale, săli de conferință, spații comerciale etc., nu reprezintă altceva decât o modalitate de prezentare și îmbunătățire a identității vizuale. În acest mod impregnarea brandului în mintea clientului tău se va realiza mult mai rapid.

Publicitate luminoasă - casetele luminoase
Publicitate luminoasă – casetele luminoase

 

Casete luminoase outdoor

Expunerea  îndelungată și dimensiunea afișării mesajului în mediul exterior sunt cele care fac din publicitatea outdoor un valoros instrument de promovare. Efectul acestuia fiind atât crearea unei imagini pozitive, cât și consolidarea ei.

Fiecare caracteristică a casetei luminoase de la formă, dimensiune, grosime, culoare și până la material, transmite ceva potențialilor clienți. Îți pune amprenta într-o anumită manieră asupra lor. O casetă luminoasă poate fi elegantă, jucăușă, colorată, îndrăzneață, simplă, misterioasă. Totul depinde de ceea ce dorești să transmiți prin intermediul ei sau cum vrei să te poziționezi în mintea consumatorului. Imaginația este limita.

Cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când dorești ca afacerea ta să fie promovată în mod eficient, este cel de alegere a unor modalități de promovare care să te avantajeze. Promovarea? Gândește-te la ea ca la o carte de vizită a firmei tale. Orice instrument ai alege, scopul este același: atragerea clienților și menținerea lor.

Caseta luminoasă cu siguranță este o carte de vizită eficientă, unde mai pui că este mare și luminoasă?

Dacă dorești să îți semnalizezi firma într-un mod eficient, nu ezita să ne contactezi.

Alternative Advertising vrea să fie partenerul tău în creativitate și publicitate!

 

 

Publicitate luminoasă - casetele luminoase
Publicitate luminoasă – casetele luminoase
Autor

Alternative Advertising

Suntem o agenție de publicitate fullservice și activăm din 2008 pe piața din România. Construim și adăugam valoare brandurilor prin soluții de comunicare integrate, cu influență asupra consumatorului.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile cu steluță (*) sunt obligatorii.